EUSS entrevista a Xavier Vallvé, Director de TTA

Xavier fue entrevistado por la EUSS (Escola Universitària Salesiana de Sarrià), centro adscrito a la Universidad Autónoma de Barcelona, dentro del contexto del programa “Engineering by Doing”, en cuya sede se llevaron a cabo los cursos especializados de diseño e instalación de plantas fotovoltaicas impartidos por TTA en el pasado mes de abril 2016. 

La entrevista:  Les claus d’una ciutat com una entitat autosuficient a nivell energètic” trata el tema de la formación del ingeniero y el desarrollo del profesional  y su rol en la sociedad actual. 

…  « Som un despatx d’Enginyeria i Consultoria, amb el focus en la Generació Distribuïda amb Energies Renovables, , però sobretot l’Energia Solar Fotovoltaica ; i tenint com a valor principal, un recurs universal com és l’energia solar”. Un dels actius mes importants d’aquestes tecnologies és poder convertir el recurs en energia pràctica on hi ha la necessitat, sempre a petita escala i impulsant el canvi de paradigma; és a dir, “fer-se la llum a casa, tan si hi arriba la xarxa com si no” com ja proposaven l’any 1987 »

Bookmark and Share

Tlf. Barcelona: +34 93 446 3234
Copyright 2004-2022 Trama TecnoAmbiental