Desenvolupament tecnològic

Desenvolupament i disseny de tecnologies innovadores per a l'aprofitament, la gestió i l'estalvi energètic intel•ligents - Dispensador d'electricitat.

Solucions sostenibles adaptades al client.

Solucions flexibles, eficients enfocades a la gestió d'energia de les centrals i per part dels usuaris finals.

Conceptes & Solucions:

EDA | Energia Diaria Assignada - Distribució eficient d'energia
  • Model de gestió i monitorització del consum dels usuaris
  • Algoritme per a la gestió de la demanda - EDA aplicable a diferents models de gestió|Dispensador d'electricitat® (Comptador intel.ligent)

EDA | Avantatges:
Distribució eficient
Tarifes per nivells (tariff by tiers)
Tarifes variables (per horari o en temps real)
Tarifes adaptades a cada solució
Autogestió eficient del consum | Conscienciació dels usuaris
Recurs o disseny de les plantes
Extensió del cicle de vida de les bateries i millora del rendiment
Reducció dels costos d'operació (transport, substitució de components ...)
Reducció de la incertesa en la gestió
Acceptació social

EDA | Aplicacions:
Microxarxes elèctriques
Energies Renovables (solar, eòlica, hidroelèctrica, etc.) i híbrida
Genset | Xarxes nacionals
Agrícola | Comercial
Urbana | Peri-urbana
Prepagament | Postpagament

Producte:

DISPENSADOR D’ELECTRICITAT® (Comptador intel•ligent)
Permet la formulació de diferents tarifes i / o esquemes de consum sota un model de gestió / estructura:
Limitació de potència
Limitació d'energia (EDA)
Consum basat en unitats
Tarifes planes
Combinació de les anteriors
La configuració dels paràmetres de consum es poden modificar segons les necessitats i cada solució.

DISPENSADOR D’ELECTRICITAT® | Aplicacions:
Microxarxes amb Generació solar, eòlica o Altres fonts d'energies renovables
Microxarxes amb grups electrògens
Instal•lacions Autònomes individuals amb control de la potència i d'energia

PROJECTES

LCA to go - Impulsar l’Ús de l'Avaluació del Cicle de Vida de les empreses Petites i Mitjanes europees: Satisfer les necessitats de sectors clau amb Mètodes i Eines innovadores intel•ligents

Spain

Comisión Europea
2011 - 2014

"LCA to go" tractava de desenvolupar mètodes i eines d'avaluació d’impacte ambiental per a plàstics de base biològica, maquinària industrial, l'electrònica, l'energia renovable, els sensors i els tèxtils intel•ligents. TTA va formar part de l'equip que va desenvolupar eines d'Internet per servir a les necessitats específiques d'aquests sectors, atenent les característiquesde de cada una de les tecnologies i l'aplicació de models parametritzats, com ara calculadores de paritat de preu d'energia de la tecnologia fotovoltaica, petjades de generació de carboni (PFC), basat en paràmetres de la tecnologia de plaques de circuits impresos, i indicadors clau de comportament ambiental (quepis) per a tèxtils intel•ligents. Producte seleccionat. També s'han desenvolupat categories regla per a proporcionar una orientació LCA per a les PIME.

Les eines web, per ser compatibles amb les dades ILCD i altres fonts externes, s’han fet amb programari de codi obert disponible, per ser adaptat a altres sectors.

El projecte va ser dut a terme per TTA, juntament amb un grup internacional d'empreses (Fraunhofer I., ITR, TUW, TUD, Simpple, EDC, ITENE, Sirris, GAIA, MicroPro, Futureshape, EldoS, TAIPRO, VALSAY, CDAMC, ITRI, UMC).

TTA, com a expert SME en energia renovable dins el grup involucrat en el projecte es va centrar en:

- Col•laboració amb la penetració en RE PV en els sistemes fotovoltaics, els components i processos que intervenen, així com avaluar les eines actuals disponibles utilitzades pel sector

- Selecció de dos estudis de cas i eina per a la prova i validació al sector fotovoltaic

- La difusió dels resultats.

ZeroWIN - Objectiu Zero Residus en xarxes industrials | “Hacia Cero Residuos en Redes Industriales”

Spain

Comisión Europea
2009 - 2014

El projecte europeu "Objectiu Zero Residus en xarxes industrials (ZeroWIN)" amb l'objectiu d'examinar i desenvolupar nous i innovadors enfocaments i estratègies eficaces per a la prevenció dels residus de les indústries basades en la simbiosi industrial i els seus resultats esperats són la disminució d'un 30% d’emissions de gasos d'efecte hivernacle, l'augment d'un 70% la reutilització global i el reciclatge de residus i la reducció del 75% del consum d'aigua.

Els estudis de casos que involucren diferents sectors s'han desenvolupat amb la finalitat de demostrar la consecució dels objectius ZeroWIN.

El consorci ZeroWIN estava formada per 32 socis d’11 països dominats per la indústria - 3 grans empreses i 13 pimes.

TTA va ser l'encarregat del disseny d'un condicionament de potència i el disseny i la instal·lació de dos sistemes fotovoltaics. Tant elprototipus del  condicionament de potència i el D4R subsegüents (Disseny per al reciclatge, reparació, reconstrucció i Reciclar) es van definir criteris per aplicar en el projecte. Algunes de les mesures implementades van ser: l'ús de mòduls fotovoltaics fora de les especificacions, les estructures de suport dels mòduls fotovoltaics es van fer d'elements originats com a residus en el lloc de construcció o demolició,així com  la reutilització de cablejat i proteccions, ús de bateries d'ió-liti.

D'altra banda, l'estratègia d'utilització ha estat també innovadors:  sistemes fotovoltaics connectats a la xarxa amb emmagatzematge d'ió-liti.

Els objectius ZeroWIn (la disminució d'un 30% de les emissions de gasos d'efecte hivernacle, l'augment d'un 70% la reutilització global i el reciclatge de residus i la reducció del 75% del consum d'aigua ) es van assolir satisfactòriament.

Web del projecte: www.zerowin.eu

Tlf. Barcelona: +34 93 446 3234
Copyright 2004-2024 Trama TecnoAmbiental